Privat

Interessert i utskifting av sikringsskap, nytt datanettverk eller styringssystem?
Vi gjør alt av elektroinstallasjon i din bolig, enten det er nyanlegg, rehabilitering eller utvidelse. Vi har også kompetanse på fiber, telefon og datanettverk. Dette skal gi deg som kunde en trygghet da du trenger å forholde deg til kun én entrepenør.

Skal du bygge nytt, pusse opp eller kjøpe ny bolig?

Vi kan gi deg råd om hva som er mulig enten du vil ha det enklest mulig eller ønsker styresystemer som kan overvåke og styre alt av varme og lys.

Prøv også bedrebolig.no for tips om elektriske installasjoner i alle rom.

Styresystem?

logo_xcomfort_74          knx_72            hdl_75

Vi kan flere styresystemer som brukes i, for eksempel smarthus løsninger. Som alle har gode programmerbare løsninger for deg som ønsker å ha kontroll på strømmen!

Boligmappa: Boligmappa.no

Vi bruker Boligmappa for nye boliger og etter hvert på alle jobber for private. Alle som eier en bolig i dag er allerede i dette offentlige registeret. Gå til Boligmappa.no og logg inn med fødselsnummer og Bank-ID så får du en oversikt over eiendommene du eier. Her legger vi inn samsvarserklæring og sluttkontrollskjema så du har oversikt i hele boligens levetid. Du kan også legge til egne dokumenter så det blir et «servicehefte» for boligen.

 

Reparasjon av elektriske apparater!

Vi utfører reparasjon av elektriske apparater, storkjøkken- og vaskeri utstyr. Ta kontakt med Dag Øyvind Berget på telefon: 95 14 62 72